Markt 7   6901AE   Zevenaar

Pak je agenda erbij

Wekelijks of maandelijks programma

Naast gezelligheid en lekker eten en drinken valt er in Wittenburg ook veel te beleven. Elke week zijn er terugkerende thema’s in ons dagmenu en maandelijks hebben we vaste gasten in huis. Op facebook zie je onze speciale evenementen, van gezellige thema-avonden tot live artiesten en bands!

Elke week:

Maandag

We starten elke week smakelijk met een lekkere daghap. Onze chef bepaalt het menu en jij mag lekker aanschuiven!

Woensdag

De befaamde Wittenburg Schnitzel wordt elke woensdag opgediend. Lekker krokant gebakken met een salade, mayo, aardappelgarnituur, en saus naar keuze.

Donderdag

Lekker borrelen met vrienden, kennissen, vrienden of collega’s. Elke donderdag van 17.00 tot 19.00 uur nemen wij een snackje voor onze rekening.

Elke maand:

Toko Lekker Murah

Bij ons kun je maandelijks genieten van een heerlijk Indonesisch buffet. Voor de exacte datum moet je Facebook en Insta in de gaten houden. Hiervoor moet je reserveren. Enneh…vol=vol

Pubquiz met Peter

Peter weet alles beter op de tweede zondag van de maand. Als het op muziek aankomt tenminste. Schuif lekker aan bij een van onze gezellige pubquizzen. Schrijf je in als groep en ga voor die winst. (eeuwige roem 😉 ) Aanvang 20.00 uur

Bier in beeld

Deze unieke bierproeverij vindt elke 1x per kwartaal plaats in 4 horecagelegeheden in Zevenaar. Je proeft nieuwe, speciale en onbekende biertjes die wij je met plezier voorzetten met passende bites.

Biergilde

Op de tweede donderdag vindt elke maand een bijeenkomst voor speciaalbierliefhebbers. Biergilde de 7 Aeren. Tijdens deze bijeenkomsten delen de leden hun kennis over speciaalbieren. Aanvang 20.00 uur.

Klaverjassen

Op gezette tijden kunnen liefhebbers lekker met elkaar klaverjassen in ons café. Check de data op onze social media kanalen of vraag het aan onze medewerkers.

NAH Jongerencafe

Laatste maandag van de maand: Heb je niet aangeboren hersenletsel? Dan ben je welkom om met lotgenoten onder het genot van een hapje en drankje ervaringen uit te wisselen. Ben je lid van de patiëntenvereniging hersenletsel? Dan is je eerste drankje gratis. Aanvang 19.30 uur.