Markt 7   6901AE   Zevenaar

Feest of bijeenkomst

In ons sfeervolle eetcafé

Wil je iets organiseren en ben je op zoek naar een sfeervolle locatie in het hart van de Liemers? Bij ons vind je de plek voor elke gelegenheid tot 100 personen. Uiteraard kunnen wij alles voor je regelen en jouw bijeenkomst tot in detail verzorgen.

Arrangementen

All-in arrangementen zijn te boeken vanaf 20 gasten. Uiteraard kunnen deze worden aangevuld met jouw persoonlijke wensen.

De styling van onze nieuwe zaal geeft elke samenkomst een prettige sfeer. We verzorgen iedere gelegenheid op maat, waardoor alles volledig is afgestemd op jouw specifieke wensen. Wij denken graag en geheel vrijblijvend mee over een passende invulling. 

www.liemersxperience.nl

Zakelijke mogelijkheden

De sfeervolle ambiance van Wittenburg is ideaal voor een bedrijfsfeest, vergadering of om een jubileum te vieren. Je kunt bij ons terecht voor een uitermate gezellige borrel of avondfeest.

Wij denken graag mee over de ingrediënten voor een topfeest! Hierbij geven wij graag advies over bijvoorbeeld een DJ, presentatiemiddelen en culinaire mogelijkheden.

 
 
 

Privefeestje

Iets te vieren? Dan helpen wij je graag met het organiseren van een gezellig feest.

Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, doopfeest, babyshower, of een andere festiviteit. Wij stellen alles in het werk om er een onvergetelijke party van te maken. Dit kan overdag maar ook tot in de late uurtjes. 

Ook zijn wij in de gelegenheid om condoleance bijeenkomsten te verzorgen.

Mogelijkheden:
Buffetten
Een prachtig buffet is een goed alternatief voor een diner. Voor ieder wat wils. Ideaal voor een groot en gemêleerd gezelschap.
Muziek
Ga je voor een swingende live band of liever een sfeervol strijkje? Wij hebben contacten met een groot scala aan DJ’s en muzikanten.
Entertainment

theater, cabaret, dans, circus, poëzie, kindervoorstellingen of hilarische acts

E-SHopper arrangement

Deze hippe, milieubewuste E-Cruiser is een echte blikvanger! Omdat deze E-Shopper elektrisch aangedreven wordt, maakt hij geen geluid. Zo kunt u al cruisend genieten op een van onze opvallende E-Shoppers van de prachtige regio. Deze elektrische E-Shopper is geruisloos, milieubewust en haalt een snelheid van 25 km per uur.

www.liemersxperience.nl

VR-BRil Arrangement

Nieuw! Leuk voor groepen.

Vraag naar ons VR-Bril arrangement

www.liemersxperience.nl

PUB QUIZ Arrangement

De leukste pub-quiz voor elke gelegenheid

Vraag naar ons pub-quiz arrangement