Markt 7   6901AE   Zevenaar

Een drankje op het terras of aan tafel

Verse koffie of een pilsje van de tap

Of het nu gaat om een goede cappucino, een fijne cocktail of een van onze vele wijnen, bij Wittenburg vind je altijd iets naar je smaak, zowel mét als zonder alcohol.

Tips van elzelien:
 
Eerste donderdag van de maand Bier in beeld
bierproeverij voor ‘bier in beeld’ gebruikers. Een ontdekkingstocht langs vier horecazaken, die je kennis laten maken met nieuwe, speciale of onbekende bieren.
 
tweede donderdag van de maand biergilde de 7 aeren
Maandelijkse bijeenkomst georganiseerd door Marcel rutten voor en door specialbier liefhebbers. Tijdens deze bijeenkomst delen de leden hun passie voor speciaalbieren.  Wil je meer weten over speciaalbieren, brouwkunsten of foodpairing? dan ben je van harte welkom. Aanvang 20.00 uur.
 
Donderdag DoMIBo

van 17.00 tot 18.30 uur lekker borrelen met vrienden, kennissen, familie of collegae. Wij nemen een lekker snackje voor onze rekening.

WIJNEN, WIJNEN, WIJNEN!

Wijnliefhebbers kunnen hun hart ophalen

Er bestaan heel veel soorten wijn, met verschillende smaken, structuren en herkomst. Dat elke wijn anders smaakt is logisch, smaak is namelijk afhankelijk van verschillende factoren: zoals de rijping, de druifsoort en het land van herkomst.

Ben je een wijnliefhebber? Geniet dan van een van onze huiswijnen of specials. Wij hebben altijd meerdere rode en witte wijnen op voorraad zodat we bij elke gelegenheid een passende wijn kunnen schenken. (zelfs alcoholvrij)

En NATUURLIJK BIEREN

Met goedkeuring van het biergilde

Ontdek ons assortiment speciale bieren. Van krachtig en verfijnd tot complex en fruitig. Ervaar de geuren, kleuren en smaken. Omdat bier een kwestie is van smaak, hebben wij een groot aanbod en is er voor iedereen een biertje te verkrijgen. Van een bitterzachte pilsener tot een krachtige tripel. Alle bieren hebben een speciaal karakter. Proef zelf en ontdek je nieuwe favoriet. Proost!